Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Maximaal Ibiza is een gloednieuw concept dat voor het eerst in 2017 Breda geïntroduceerd zal worden.
Drie onafhankelijke partijen met een verschillende kijk op events die samen een onwijs goed team vormen en inmiddels een behoorlijk aantal uren samen heeft doorgebracht om Maximaal Ibiza als een groots maar vooral mooi en sterk event neer te zetten. We willen jullie de sferen en klanken vanuit Ibiza laten proeven in combinatie met mooie entertainment waarbij je jezelf volledig over kunt geven aan de geweldige Ibiza vibes.
Kortom de zomer van 2017 gaat goed beginnen met dit top evenement!

Het team van Maximaal Ibiza:

•We Love Ibiza Fair
Organiseert inmiddels al jaren succesvolle moderne Ibiza/lifetsyle markten waarbij ondernemers uit diverse lifestyle sectoren de mogelijkheid krijgen hun producten of diensten te promoten en verkopen aan een zeer gevarieerd publiek.

•Maximaal Events
Een evenement waar er altijd maximaal aan de gasten gedacht word, niks is te gek en iedereen gaat maximaal los!!

•Synergy Agency
Een internationaal bemiddelingsbureau welke zich inzet voor modellen, fotografen, videografen & entertainment in de breedste zin van het woord.

Dit zijn dus een heleboel creatieve brains bij elkaar die er alles aan zullen doen om je mee te nemen naar een andere dimensie; namelijk een avond met top DJ's, geweldige entertainment en uiteraard maximale Ibiza vibes!
Wij geven ook een aantal ondernemers de ruimte om hun naam te verbinden aan dit mooie, classy & chique evenement om samen met ons mee te liften naar nog meer succes!

Er is bewust gekozen voor 21+, omdat hier voor ons gevoel veel vraag naar is. We willen ons richten op mensen die aan een toekomst bouwen maar ook van een goed feestje houden.

Wij zien jullie dus graag op Zaterdag 5 Mei 2017 bij Strand Binnen in Breda. Zegt het voort, zegt het voort!

Veel liefs team Maximaal Ibiza

Next Event

Maximaal Ibiza, 5 May 2017

Follow us!